Spreidbroek kleding online bij janskes.nl

Spreidbroekkleding voor kinderen met een heupafwijking. Handgemaakte comfortabele kleding en brede slaapzakken
Uit ervaring weten we dat het niet gemakkelijk is om kleding te vinden die je over of onder een spreidbroekje, gipsbroek of pavlik kunt dragen. Wij bij Janskes vinden dat ook kindjes die een spreidbroek, pavlik of gipsbroek dragen er leuk uit moeten zijn. Daarom zijn we altijd op zoek naar leuke soepele en vooral comfortabele stoffen, die lekker stretchy zijn en fijn zitten, maar zeker ook met het aan- en uitkleden van je kindje en niet te vergeten tijdens het verschonen.

Wij maken in eigen atelier speciale kleding voor kinderen met heupdysplasie, heupluxatie of andere heup afwijkingen.

Onze spreidbroekkleding is uit voorraad leverbaar en besteld voor 15.00 uur is de volgende dag in huis, tenzij anders staat aangegeven.

Kleding voor heupdysplasie

Bij Janskes vind je kleding voor over een pavlik bandage, broekjes voor over een spreidbroek of campspreider en gipsbroek kleding, dat zijn broekjes die over een gipsbroek te dragen zijn, deze kunnen helemaal open, zodat aan- en uittrekken van je kindje met een gipsbroek een stuk gemakkelijker wordt.

Jumpsuits voor over een pavlik bandage of gipsbroek

Tevens vindt u in onze collectie boxpakjes voor over een pavlik-bandage of gipsbroek. Je kindje ziet er leuk gekleed uit en de gipsbroek of bandage wordt niet zo snel vies. De onderzijde kan van enkel tot enkel open, wel zo handig met verschonen. Deze boxpakjes zijn geschikt als er bij een gipsbroek een stok tussen de beentjes zit.

Rompertjes die passen bij het dragen van een gipsbroek

De meeste baby rompertjes knellen de beentjes af bij het dragen van een gipsbroek. Bij Janskes vind je rompers met een verhoogde beeninzet, zodat de gespreide beentjes bij het dragen van deze rompers niet afknellen.

Shirtjes voor bij een spreidbroekje of pavlik bandage

Onze shirtjes zijn geschikt voor jouw kindje met pavlik harnas of spreidbroekje. De sweaters hebben een verhoogde taille en  lopen iets wijder uit zodat ze goed passen over een pavik bandage en spreidbroekje.

Meer over heupafwijkingen vindt u bij de Vereniging Afwijkende Heupontwikkelingen. of download hier de algemene brochure.

 

 

© 2015 - 2022 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel