Mutsjes

Premature en dysmature baby's dragen in de couveuse vaak een mutjes omdat veel warmte via het hoofdje verloren gaat.
onze premature mutjes zijn gemaakt van zachte rekbare tricot. De naden zijn zoveel mogelijk weggewerkt zodat ze geen irritatie op het tere baby hoofdje veroorzaken. Ook worden er zachte stoffen en stiknaden gebruikt. De speciale couveuse mutjes zijn boven open zodat eventuele monitor draadjes de ruimte hebben. De mutsjes worden in ons eigen atelier gemaakt en de maten lopen van 30-35 tm 50.

Sorteer op
 • Baby mutsje Dean
  Baby mutsje Dean

  Donkerblauw baby mutsje Dean met omslag en figuurnaad heeft leuke zeesterren. Omdat baby's veel warmte verliezen via hun hoofdje is het gewenst om een mutsje te gebruiken. Deze mutsjes hebben zo min mogelijk hinderlijke naden. Ze…

  € 8,95
 • Baby mutsje Tim- Blauw
  Baby mutsje Tim- Blauw

  Fijne baby mutsjes met omslag en figuurnaad. Omdat baby's veel warmte verliezen via hun hoofdje is het gewenst om een mutsje te gebruiken. Deze mutsjes hebben zo min mogelijk hinderlijke naden.

  ∙ maat 30-35 - hoofdomtrek 24…

  € 8,95
 • Baby mutsje Timo - Blauw
  Baby mutsje Timo - Blauw

  Dit baby mutsje is speciaal bestemd voor baby's in de couveuse. De bovenzijde is open zodat er ruimte is voor monitor slangetjes. Je kunt dit blauwe couveuse mutsje dicht strikken met een lintje, terwijl de slangetjes toch hun…

  € 8,95
 • Baby mutsje Tommie - Blauw
  Baby mutsje Tommie - Blauw

  Dit baby mutsje is speciaal bestemd premature baby's. Een vrolijk blauw baby mutsje met een knoop voor een extra leuk effect.

  Omdat baby's veel warmte verliezen via hun hoofdje is het gewenst om een mutsje te gebruiken. Deze…

  € 8,95
Sorteer op
© 2015 - 2021 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel