Sorteer op
 • Couveuse dekentje Stars Denim
  Couveuse dekentje Stars Denim

  Dit couveuse dekentje Stars in de kleur Denim met witte sterren is gemaakt van 100% Organisch Katoenen Fleece en is gevoerd met zachte jersey, zodat je kindje zacht slaapt en lekker warm blijft.

  Vaak wordt dit dekentje ook een…

  € 12,50
 • -20%

  Couveuse dekentje Wafel Egeltjes
  Couveuse dekentje Wafel Egeltjes

  Dit fraaie couveuse dekentje met lieve egeltjes vrolijkt de boel wat op. Dit couveusedekentje heeft aan de ene zijde oud roze wafelstof en aan de andere zijde hydrofiele witte stof met kleine egeltjes. Deze couveuse deken kunt u…

  € 14,95 € 11,95
 • Couveuse dekentje Bloom
  Couveuse dekentje Bloom

  Met deze fijne couveusedoek Bloom stop je je baby lekker in. Hij is gemaakt van 100% katoenen tricot. Dit couveuse dekentje is double face, de ene zijde heeft vrolijke veldbloemen met een terra uni achterzijde.

  Vaak wordt dit…

  € 10,95
 • Couveuse dekentje Veertjes
  Couveuse dekentje Veertjes

  Dit couveuse dekentje Veertjes vrolijkt de boel wat op. Het couveuse dekentje is gemaakt van gewatteerde mousseline.

  Vaak wordt dit dekentje ook een nacht door de moeder gedragen. De geur van moeder zit dan in het couveuse…

  € 14,95
 • Couveuse deken Stars Mint Groen
  Couveuse deken Stars Mint Groen

  Dit couveuse dekentje Stars in de kleur Mint Groen met witte sterren is gemaakt van 100% Organisch Katoenen Fleece. Dit deken is super zacht en is afgewerkt met een festonsteek.

  Vaak wordt dit dekentje ook een nacht door de…

  € 9,95
 • UITVERKOCHT

  Couveuse geurdoekjes Bloom setje 4 stuks
  Couveuse geurdoekjes Bloom setje 4 stuks

  Setje van 4 geurdoekjes Bloom, deze geurdoekjes zijn geschikt voor in de couveuse en zijn 15 x 15 cm.
  Ze zijn double face, de ene zijde heeft fleurige veldbloemen en de achterzijde is terra. Ze zijn gemaakt van 100% biologische…

  € 12,95
 • Couveuse geurdoekje Veertjes
  Couveuse geurdoekje Veertjes

  Geurdoekje Veertjes is geschikt voor in de couveuse en is 21 x 20 cm groot. De voorzijde is gemaakt van gewatteerde Mousseline stof en de achterzijde is afgewerkt met tricot jersey. Een knuffelzacht couveusedoekje in de kleur ecru…

  € 7,95
 • Couveuse knuffel Kattenkopje Blauw
  Couveuse knuffel Kattenkopje Blauw

  Geurdoekje Kattenkopje Blauw is ± 17 cm groot en is gemaakt kleurige organic cotton. De ene zijde heeft spelende katjes en de andere zijde is gemaakt van wafelstof in de kleur Taupe.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes zijn…

  € 7,95
 • Couveuse knuffel Kattenkopje Terra
  Couveuse knuffel Kattenkopje Terra

  Geurdoekje KattenkopjeTerra is ± 17 cm groot en is gemaakt kleurige organic cotton. De ene zijde heeft kleine roze bloemetjes en de andere zijde is gemaakt van tricot in de kleur Terra.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes zijn…

  € 7,95
 • Couveuse knuffel Eend Terra
  Couveuse knuffel Eend Terra

  Geurdoekje Eend Terra is ± 17 cm groot en is gemaakt kleurige organic cotton. De ene zijde heeft kleine roze bloemetjes en de andere zijde is gemaakt van tricot in de kleur Terra.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes zijn…

  € 7,95
 • Couveuse knuffel Eend Blauw
  Couveuse knuffel Eend Blauw

  Geurdoekje Eend Blauw is ± 17 cm groot en is gemaakt kleurige organic cotton. De ene zijde heeft kleine blauwe spelende katjes en de andere zijde is gemaakt van wafelstof in de kleur Taupe.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes…

  € 7,95
 • Couveuse knuffel Kat
  Couveuse knuffel Kat

  Geurdoekje Kat is 17 cm groot en is gemaakt van Terra kleurige organic cotton en 100% katoenen wafeldoek aan de achterzijde in de kleur Taupe.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes zijn belangrijk om de band met de ouders op te…

  € 7,95
Sorteer op

Ouders vinden het vaak fijn om hun kindje onder een eigen couveuse dekentje te leggen. In de steriele couveuse omgeving vrolijkt dit couveuse dekentje de boel een beetje op. Om uw couveuse kindje vertrouwd te maken met de geur van de moeder, kunt je dit geurdoekje het beste een uurtje bij op de huid leggen. Je kindje krijgt een gevoel van geborgenheid want mama kan helaas niet de hele dag knuffelen.

Ook kun je een geurknuffel gebruiken, dat ziet er ook leuk uit en is net zo effectief voor de vertrouwensband.  Ook deze couveuse geurknuffel draag je een uurtje bij je en leg deze dan onder het hoofdje of bij je te vroeggeboren baby en dan werkt dit hetzelfde als een couveuse dekentje.

© 2015 - 2022 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel