Couveuse geurdoekjes en knuffeldoekjes

Ouders vinden het vaak fijn om hun kindje onder een eigen couveuse dekentje te leggen. In de steriele couveuse omgeving vrolijkt dit couveuse dekentje de boel een beetje op. Om uw couveuse kindje vertrouwd te maken met de geur van de moeder, kunt je dit geurdoekje het beste een uurtje bij op de huid leggen. Je kindje krijgt een gevoel van geborgenheid want mama kan helaas niet de hele dag knuffelen.

Ook kun je een geurknuffel gebruiken, dat ziet er ook leuk uit en is net zo effectief voor de vertrouwensband.  Ook deze couveuse geurknuffel draag je een uurtje bij je en leg deze dan onder het hoofdje of bij je te vroeggeboren baby en dan werkt dit hetzelfde als een couveuse dekentje.

Sorteer op
 • -20%

  Couveuse dekentje Wafel Egeltjes
  Couveuse dekentje Wafel Egeltjes

  Dit fraaie couveuse dekentje vrolijkt de boel wat op. Dit couveusedekentje heeft aan de ene zijde oud roze wafelstof en aan de andere zijde hydrofiele witte stof met kleine egeltjes. Deze couveuse deken kunt u aan beide zijden…

  € 14,95 € 11,95
 • Couveuse knuffel Kat
  Couveuse knuffel Kat

  Geurdoekje Kat is 17 cm groot en is gemaakt van Terra kleurige organic cotton en 100% katoenen wafeldoek aan de achterzijde in de kleur Taupe.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes zijn belangrijk om de band met de ouders op te…

  € 7,95
 • Couveuse knuffel Eend Blauw
  Couveuse knuffel Eend Blauw

  Geurdoekje Eend Blauw is ± 17 cm groot en is gemaakt kleurige organic cotton. De ene zijde heeft kleine blauwe spelende katjes en de andere zijde is gemaakt van wafelstof in de kleur Taupe.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes…

  € 7,95
 • Couveuse knuffel Eend Terra
  Couveuse knuffel Eend Terra

  Geurdoekje Eend Terra is ± 17 cm groot en is gemaakt kleurige organic cotton. De ene zijde heeft kleine roze bloemetjes en de andere zijde is gemaakt van tricot in de kleur Terra.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes zijn…

  € 7,95
 • Couveuse knuffel Kattenkopje Terra
  Couveuse knuffel Kattenkopje Terra

  Geurdoekje KattenkopjeTerra is ± 17 cm groot en is gemaakt kleurige organic cotton. De ene zijde heeft kleine roze bloemetjes en de andere zijde is gemaakt van tricot in de kleur Terra.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes zijn…

  € 7,95
 • Couveuse knuffel Kattenkopje Blauw
  Couveuse knuffel Kattenkopje Blauw

  Geurdoekje Kattenkopje Blauw is ± 17 cm groot en is gemaakt kleurige organic cotton. De ene zijde heeft spelende katjes en de andere zijde is gemaakt van wafelstof in de kleur Taupe.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes zijn…

  € 7,95
 • Couveuse knuffel Vis Blauw
  Couveuse knuffel Vis Blauw

  Geurdoekje Vis Blauw is ± 17 cm groot en is gemaakt kleurige organic cotton. De ene zijde heeft spelende katjes en de andere zijde is gemaakt van wafelstof in de kleur Taupe.

  Waarom een geurdoekje. Geurdoekjes zijn belangrijk om…

  € 7,95
Sorteer op
© 2015 - 2021 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel