We kunnen ons voorstellen dat u wel wat vragen heeft over het gebruik van magnetische babykleding. Is het wel veilig en kan het gewassen worden. Hieronder vindt u hopelijk een antwoord op uw vragen.

Wasinstructies
De magneetjes zitten in een speciaal kunstof hoesje zodat deze gewassen kunnen worden en niet zullen roesten. Was de magneten nooit heter dan 80o celsius anders worden de magneten gedemagnetiseerd en verliezen ze hun werking. Sluit de magneten van de kleding altijd voor het wassen en was bij voorkeur in een waszak. 

Bij voorkeur niet in de droger omdat anders de magnetiche werking verminderd wordt.

Zijn magneten schadelijk voor de gezondheid?
Nee, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is niet bewezen dat blootstelling aan magneten schadelijk is voor de gezondheid.

Bevatten de magneten lood?
Nee, deze magneten bevatten geen lood.

Kunnen magneten pacemakers verstoren?
Houd een kledingstuk met magneten uit de buurt van pacemakers en gevoelige electronica, de goede werking van electronische apparaten kan worden verstoord.

Kan mijn kind de magneten inslikken?
De magneten zitten 2 dubbel ingenaaid en zijn stevig vastgestikt. Het blijft altijd raadzaam de stiknaad in de gaten te houden. Mocht deze loslaten, laat de naad dan repareren en gebruik de kleding niet todat deze weer hersteld is.

Waarom koop ik kleding met een magnetische sluiting?
Het is enorm tijdbesparend, je verschoont je baby in een handomdraai. Verschonen wordt kinderspel, vooral bij beweeglijke baby's.

Waarom zitten er in de couveuse en prematuurkleding geen magnetische sluitingen?
Het kan zijn dat baby's die deze premature en dysmature babykleding dragen nog in de couveuse moeten. Daar staan allerlei electronische apparaten en zijn magneten en metalen onderdelen niet toegestaan.

Hebben jullie ook kleding voor gehandicapte kinderen met een magenische sluiting?
Nee op dit moment hebben we geen aangepaste kleding met magnetische sluitingen, of we dit in de toekomst gaan maken is nu nog niet duidelijk. We kunnen ons echter voorstellen dat dit zeer handig.

Heeft u nog vragen, stel ze dan gerust en bel of mail ons.

 

 

 

 

© 2015 - 2022 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel