Heupdysplasie slaapzakken online bij janskes.nl

Onze extra brede baby- en kinderslaapzakken bij heupdysplasie zijn speciaal gemaakt voor kindjes die een spreidbroek, gipsbroek of pavlik moeten dragen. Ze zijn breder dan normale slaapzakken zodat de beentjes alle ruimte hebben, maar ze zijn even lang als de normale confectie slaapzakken, zodat de slaapzak / trappelzak ook gebruikt kan worden als de spreidbroek niet meer gedragen hoeft te worden. Ook blijven sommige kindjes na het dragen van een spreidbroek nog een tijdje in de "kikkerstand" liggen.

Extra brede baby- en kinderslaapzak

Als enige in Nederland maken wij extra brede slaapzakken voor kindjes met een heupafwijking. Door de spreidstand zijn normale slaapzakken vaak te smal en komen de beentjes in de verdrukking en slaapt je kindje niet lekker. Onze heupdysplasie slaapzakken hebben een speciale vorm waardoor de beentjes alle ruimte hebben. Bij kindjes die een gipsbroek dragen wordt door verschillende ziekenhuizen een slaapzak geadviseerd. Deze kindjes hebben door het dragen van de gipsbroek het al wat warmer in bed dan normaal. Helemaal als zo ook nog eens onder een dikke deken slapen. 

All seasons heupdysplasie slaapzakken

In onze spreidbroek slaapzakken collectie vind je slaapzakken voor elk seizoen. We maken heupdysplasie zomerslaapzakken, heupdysplasie lente slaapzakken, heupdysplasie herfst slaapzakken en heupdysplasie winter slaapzakken.

Biologische slaapzakken

We proberen zoveel mogelijk onze slaapzakken van biologische materialen te maken. Zo gebruiken we voor de zomer collectie biologische katoenen stoffen, voor de lente- en herfst slaapzakken biologische katoenen stoffen met een dun fibrofill laagje ertussen. Voor de winter slaapzakken gebruiken we organisch katoenen fleece.

© 2015 - 2022 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel