Sorteer op
 • Slaapzak zomer Heupdysplasie Finn
  Slaapzak zomer Heupdysplasie Finn

  Zomer slaapzak voor kindjes met een spreidbroekje of pavlik met spelende katjes

  € 41,95
 • UITVERKOCHT

  Slaapzak zomer heupdysplasie Olivier
  Slaapzak zomer heupdysplasie Olivier

  Deze zomerslaapzak Olivier heeft een blauwe ondergrond met witte, blauwe en rode sterren en is speciaal door ons ontwikkeld voor kindjes die slapen in een spreidbroek, gipsbroek of pavlik.
  Door de extra breedte van de…

  € 41,95
 • UITVERKOCHT

  Slaapzak zomer heupdysplasie Kitty
  Slaapzak zomer heupdysplasie Kitty

  Heupdysplasie zomerslaapzak Kitty met korte mouwtjes heeft een blauwe ondergrond met witte spelende katjes, en is speciaal door ons ontwikkeld voor kindjes die slapen in een spreidbroek, gipsbroek of pavlik.
  Door de extra breedte…

  € 41,95
 • Slaapzak zomer heupdysplasie Polarbeer
  Slaapzak zomer heupdysplasie Polarbeer

  Heupdysplasie zomerslaapzak Polarbeer met korte mouwtjes heeft een taupe kleurige achtergrond met Poolbeertjes, en is speciaal door ons ontwikkeld voor kindjes die slapen in een spreidbroek, gipsbroek of pavlik.
  Door de extra…

  € 44,95
 • Slaapzak zomer heupdysplasie Balloons
  Slaapzak zomer heupdysplasie Balloons

  Heupdysplasie mouwloze zomerslaapzak Balloons met heeft een witte achtergrond met olijf groene luchtballons en is afgewerkt met een bijpassende groene bies. Deze spreidbroek zomerslaapzak is speciaal door ons ontwikkeld voor…

  € 41,95
Sorteer op

Heupdysplasie zomerslaapzakken online bij janskes.nl

Fijne heupdysplasie slaapzakken speciaal voor in de zomer. Voor kindjes die een spreidbroek, plavlik of gipsbroek slapen. Deze zomer heupdysplasie slaapzakken zijn gemaakt van koele soepele jersey met korte mouwen en met een omgekeerde rits, zodat de kleine spruit ze niet zelf kan openen. Door de vorm van de slaapzak hebben de beentjes de ruimte, zodat ze niet knellen en daardoor heeft je baby een betere nachtrust.

Zomerslaapzakken voor kindjes die een gipsbroek dragen

Vooral voor kindjes die een gipsbroek dragen wordt door o.a. het Rijnstate ziekenhuis geadviseerd je kindje te laten slapen in een slaapzak, omdat het dragen van gips ervoor zorgt dat je kind het al warmer heeft dan normaal.

De TOG waarde van onze zomer slaapzakken is 0,5, deze waarde is een richtlijn. Bij een kinderslaapkamer van > 22 graden wordt een slaapzakje aangeraden van TOG 0,5. Lees onze Blog om meer te weten te komen over TOG waarden

Heeft je kindje het toch nog wat te koud, dan kan een extra breed dekentje erover heen worden gelegd, deze zijn ook bij ons verkrijgbaar.

© 2015 - 2022 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel