Prematuur en dysmatuur kleding online bij janskes.nl

Prematuur kleding en/of dysmatuur kleding snel geleverd en die aan de richtlijnen voldoet van de NICU's (Neonatale Intensive Care Unit) en de neonatologie afdelingen in het ziekenhuis. Deze prematuurkleding wordt door Janskes in eigen atelier in Nederland gemaakt voor te vroeg geboren baby's. Speciale kleding voor premature, dysmature baby's. Zachte Okoetex gecertificeerde stoffen. Hippe, vrolijke stoffen maar ook hele lieve super zachte stoffen voor jouw kleine kanjer.
Prematuur kleding maat 36, prematuur kleding maat 40, prematuur kleding maat 42, prematuur kleding maat 44, prematuur kleding maat 48.

Couveuse kleding

De babykleding van Janskes is ook geschikt voor in de couveuse. De naden zijn op een dusdanige manier afgewerkt zodat ze zo min mogelijke irriatie verzoorzaken aan het tere babyhuidje. Baby kleding waarover is nagedacht, makkelijk aan en uit te doen, zonder de baby teveel te belasten. De premie babykleding loopt vanaf maatje 36 tm 48.

Baby's eerste kledingsetje

Omdat de geboorte van je kindje een speciale gebeurtenis is, is het een heel leuk idee om het eerste kledingsetje van je baby in te lijsten, dat is erg leuk voor op in de baby- en kinderkamer, maar ook heel leuk voor later.

© 2015 - 2022 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel