Sorteer op
Sorteer op

Trendy sjaals voor overmatig speekselverlies

Leuke trendy sjaals voor baby's, kinderen en tieners. Hoe vervelend is het als je vanwege een handicap of aandoening overmatig kwijlt, je kunt er niks aan doen en onze sjaals met een groot absorptievermogen zijn een goede oplossing. Ze zien er uit als een gewone leuke sjaal, maar hebben een extra absorberende werking door de speciale stofkeuze.

Modieuze kwijlsjaals voor alle leeftijden

Onze sjaal zijn niet alleen gemaakt voor baby's, maar ook voor tieners en volwassenen die slikproblemen hebben en daardoor overmatig speeksel aanmaken. Door de speciale onderlaag en extra laag in de binnenzijde van de kwijlslabber, blijft de kleding droog. Door te kiezen voor leuke trendy stofjes kunnen deze sjaals met veel kledingstijlen gecombineerd worden. In de praktijk blijkt dat zelfs mensen zonder speekselproblemen voor onze sjaals kiezen, gewoon omdat ze er leuk uit zien, niet te fors zijn en niet tussen de rits van de jas komen.

Onze sjaals worden in ons eigen atelier gemaakt met 2 soorten sluitingen. Kwijlsjaals met drukknopen en kwijlsjaals met een magneetsluiting. De sjaals met magneetsluiting breng je snel en simpel aan en indien het nodig is, zijn ze in een oogwenk weer uit. 

Handige sjaals bij speekselproblemen

Onze sjaals worden door mantelzorgers, zorgpersoneel en ouders als erg handig ervaren. Ze zijn goed uitwasbaar en zijn multifunctioneel.

Praktische sjaals bij diverse speekselverlies aandoeningen

De Janskes sjaals worden veel gebruikt bij overmatig speekselverlies van baby's, Reflux, neurologische aandoeningen, ALS (amyotrofe laterale clerose), ziekte van Parkinson, Dementie, MS (multiple sclerose) syndroom van Down, aangezichtsverlamming, beroerte, autisme, eleptische aanvallen, verlamming van Bell, kwijlen bij ouderen. In onze Blog kunt u meer lezen over de symptomen, oorzaak en behandeling over kwijlen en speekselverlies

 

 

 

© 2015 - 2022 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel