Sorteer op
 • Prematuur omslagdoek Clouds - Sand
  Prematuur omslagdoek Clouds - Sand

  Prematuur omslagdoek Clouds is geschikt voor premature baby's met maatje 38 en is alvast voor je gewassen volgens de normen van de NICU, zodat het gebruiksklaar is zodra het bij jou wordt bezorgd.

  € 19,95 € 9,95
 • Prematuur omslagdoek Leopard (gevoerd)
  Prematuur omslagdoek Leopard (gevoerd)

  Omslagdoek van zachte fleece met capuchon voor jouw premature baby, maat 40 x 40 cm. Deze omslagdoek kan tevens gebruikt worden voor sterrenkindjes.

  € 14,95 € 7,95
 • Prematuur omslagdoek Leopard
  Prematuur omslagdoek Leopard

  Omslagdoek van zachte fleece met capuchon voor jouw premature baby, maat 40 x 40 cm. Deze omslagdoek kan tevens gebruikt worden voor sterrenkindjes.

  € 12,95 € 7,95

Prematuur omslagdoeken

Zoek je een omslagdoek voor je premature baby? Een normale omslagdoek kan vaak veel te groot zijn voor de kleine maatjes. Bij Janskes vind je speciale omslagdoeken die perfect passen bij de afmetingen van een premature baby. Deze omslagdoeken zijn gemaakt van zachte en warme fleece stof en zijn voorzien van een handige capuchon.

Niet alleen premature baby's profiteren van deze speciale omslagdoeken, ook ouders van sterrenkindjes gebruiken ze vaak als de reguliere kleertjes nog te groot zijn. De omslagdoeken van Janskes zijn ontworpen om een veilige en comfortabele omgeving te bieden voor de allerkleinsten. Ze zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeften van premature baby's en bieden de juiste pasvorm en warmte die ze nodig hebben.

De warme fleece stof zorgt ervoor dat je baby lekker knus en warm blijft, wat vooral belangrijk is voor premature baby's die extra gevoelig kunnen zijn voor kou. De capuchon biedt extra bescherming en houdt het hoofdje van je baby warm. De omslagdoeken zijn ook gemakkelijk aan te trekken en weer uit te doen, wat handig is bij het verschonen of verzorgen van je kleintje.

Met de speciale omslagdoeken van Janskes ben je ervan verzekerd dat je premature baby comfortabel en warm blijft, zonder zich zorgen te hoeven maken over te grote kleertjes. De omslagdoeken zijn van hoge kwaliteit en zorgvuldig ontworpen met oog voor de behoeften van premature baby's en hun ouders. Kies voor de beste zorg voor je kleintje en ontdek de speciale omslagdoeken van Janskes voor premature baby's en sterrenkindjes.

© 2022 - 2024 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel