Heupdysplasie slaapzakken

Ontdek nu onze unieke collectie van slaapzakken speciaal ontworpen voor kindjes die slapen met een spreidbroek of gipsbroek. Als enige in Nederland bieden wij deze oplossing, zodat jouw kleintje comfortabel en veilig kan slapen.

Onze spreidbroek slaapzakken hebben een aangepaste brede vorm die voldoende ruimte biedt voor gespreide beentjes, waardoor je baby beter kan slapen. In tegenstelling tot de vaak te smalle dekentjes, biedt een slaapzakje jouw kindje toch de warmte en geborgenheid die het nodig heeft. Dit advies wordt tevens ondersteund door diverse ziekenhuizen.

Onze collectie heupdysplasie slaapzakken omvat zomerslaapzakken, lente-/herfstslaapzakken en winterslaapzakken, zodat je altijd de juiste keuze hebt voor het seizoen.

Alle slaapzakken sluiten met een omgekeerde rits en zijn met zorg vervaardigd in ons eigen atelier. We gebruiken biologische materialen en zachte stoffen om het comfort van je kindje te garanderen. Indien de halsopening iets te wijd is, kan deze tijdelijk worden vastgezet aan de schouders met een paar steekjes.

Onze slaapzakken zijn eenvoudig wasbaar. We adviseren het gebruik van een mild wasmiddel en het vermijden van drogen in de droger om de slaapzak zo lang mogelijk mooi te houden.

Geef je kindje de beste nachtrust met onze heupdysplasie slaapzakken. Bestel vandaag nog en zie het verschil dat het maakt voor jouw kleintje.

© 2022 - 2024 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel