Sorteer op
 • Wikkeldoek Clouds - Sand
  Wikkeldoek Clouds - Sand

  De Wikkeldoek Clouds in de kleur Sand is een zachte wikkeldoek voor sterrenkindjes. Wij hebben de wikkeldeken alvast voor je gewassen.

  € 34,95
 • Wikkeldoek Leopard (gevoerd)
  Wikkeldoek Leopard (gevoerd)

  Wikkeldoek Leopard kan gebruikt worden om jouw sterrenkindje in te wikkelen voor een persoonlijk, waardig afscheid. Vandaag voor 14.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!

  € 14,95
 • Wikkeldoek Leopard
  Wikkeldoek Leopard

  Omwikkel jouw sterrenkindje in een wikkeldoek van zachte fleece in een leopard print voor een persoonlijk en waardig afscheid. Bestel je hem voor 14.00 uur uur, dan is ie de volgende dag in huis.

  € 12,95
Sorteer op

Afscheid nemen van een te vroeggeboren kindje is een pijnlijke en hartverscheurende gebeurtenis. Het is belangrijk om op een mooie en respectvolle manier afscheid te nemen van jouw sterrenkindje. Soms is het te vroeg geboren kindje te klein voor kleertjes en kan het gepast zijn om te kiezen voor een wikkeldoek bij het afscheid.

Bij onze collectie Wikkeldoeken voor sterrenkindjes vind je zachte stoffen om jouw kindje liefdevol te omwikkelen voor een persoonlijk en waardig afscheid. Onze wikkeldoeken zijn speciaal ontworpen voor te vroeggeboren baby's en bieden troost en geborgenheid voor de kostbare momenten die je samen hebt gehad.

Het verlies van een kindje is een zware last om te dragen, en we willen er alles aan doen om het afscheid zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze wikkeldoeken zijn daarom niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook in diverse kleuren en maten verkrijgbaar. Zo kun je de wikkeldoek persoonlijk maken en past het bij de stijl en smaak van jou en jouw gezin.

Bij het afscheid van jouw sterrenkindje verdient het de juiste aandacht en liefde. Onze wikkeldoeken bieden een warme en knusse omhelzing voor jouw kleintje en geven je de kans om op een mooie en waardige manier afscheid te nemen.

© 2022 - 2023 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel