Spreidbroek benodigdheden bij janskes.nl

Bij jouw kindje is heupdysplasie vastgesteld. Bij het dragen van een spreidbroek, pavlik of gipsbroek, loop je al snel tegen enkele beperkingen op qua kleding en slaapzakken. Spreidbroekkleding vindt je niet snel in een reguliere winkel, maar bij ons wel.

Spreidbroekkleding

Kleding past niet goed meer, de pijpen van normale broeken zijn te smal, het kruis te nauw. Uit eigen ervaring liepen wij zelf ook tegen deze beperkingen op. In plaats van ons daarbij neer te leggen, zijn we zelf kleding gaan ontwerpen en maken, zodat een kindje met een heupdysplasie er ook leuk uit kan zien.

Heupdysplasie slaapzakken

Normale slaapzakken passen niet meer, de gespreide beentjes komen kortweg ruimte te kort en lakens en dekens worden dan al snel te smal, waardoor je kindje niet meer lekker ingestopt kan slapen en zal wakker worden van de kou.

Daarom ontwierpen wij slaapzakken speciaal bedoelt voor kindjes die een spreidbroek, pavlik of gipsbroek moeten dragen. Door de speciale vorm van onze spreidbroek slaapzakken hebben de beentjes lekker de ruimte en heeft je kind het lekker warm.

Daarnaast maken we in eigen atelier extra brede dekens, dus als je liever geen slaapzak wilt gebruiken, kun je ook uitstekend een breder dekentje gebruiken.

Met onze heupdysplasie collectie kom je wat gemakkelijker door de periode van spreidbroeken en gipsbroeken heen.

Omdat wij vinden dat onze spreidbroekkleding zo comfortabel mogelijk moeten zijn en het milieu heel belangrijk vinden, hebben wij ervoor gekozen om zoveel mogelijk zachte, soepele biologische stoffen te gebruiken.

 

 

 

 

© 2022 - 2023 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel