per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 17 resultaten
  • 1
  • 2

Heupdysplasie lente/herfst slaapzak

Ontdek onze nieuwste collectie lente/herfst slaapzakken speciaal ontworpen voor baby's met heupdysplasie. Deze slaapzakken zijn gemaakt van gewatteerde katoenen mousseline, waardoor ze ideaal zijn voor de veranderende temperaturen in de lente en herfst. Ze bieden precies de juiste hoeveelheid warmte - niet te koud en niet te warm - om uw kleintje comfortabel te houden tijdens het slapen.

Een belangrijk kenmerk van onze heupdysplasie lente/herfst slaapzakken is de omgekeerde rits. Deze unieke sluiting zorgt ervoor dat uw kindje de rits niet zelf kan openen, waardoor een veilige slaapomgeving wordt gegarandeerd. U kunt met een gerust hart genieten van een goede nachtrust, wetende dat uw baby veilig en beschermd is in de slaapzak.

TOG waarde

Onze lente/herfst slaapzakken voor baby's met heupdysplasie hebben een TOG-waarde van ongeveer 2.0. De TOG-waarde is een maatstaf voor de isolatiewaarde van de slaapzak en geeft aan hoeveel warmte de slaapzak vasthoudt. Met een TOG-waarde van 2.0 bieden onze slaapzakken de perfecte balans tussen isolatie en ademend vermogen, waardoor uw kleintje comfortabel blijft, zelfs als de temperatuur buiten schommelt.

Onze heupdysplasie lente/herfst slaapzakken combineren functionaliteit, comfort en kwaliteit. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan de speciale behoeften van baby's met heupdysplasie, zonder in te leveren op stijl en gemak. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen ze aan strenge veiligheidsnormen, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten.

Kies voor onze lente/herfst slaapzakken en bied uw kindje een goede nachtrust tijdens het tussenseizoen. Met de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen, gecombineerd met ons streven naar veiligheid en comfort, kunt u erop vertrouwen dat uw baby in goede handen is.

© 2022 - 2024 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel