Actueel assortiment

Janskes streeft ernaar haar assortiment zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar is. Mocht dit het geval zijn dan hoor je dit zo spoedig mogelijk van ons.

De techniek achter onze website

Deze site is geoptimaliseerd en getest voor alle bekende browsers. Omdat deze site samenwerkt met de software op jouw computer kan desalniettemin een onvoorspelbaar resultaat ontstaan. Aan deze ‘compatibiliteitsfouten’ kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de afbeeldingen op de site wordt veel zorg besteed. Toch is het mogelijk dat door de eigenschappen van het gebruikte beeldscherm en de beeldschermadapter afwijkingen ontstaan in bijvoorbeeld kleurweergave.

Beschikbaarheid

Janskes spant zich in om een zo groot mogelijke beschikbaarheid van haar website te bieden. Janskes garandeert echter niet dat altijd gebruik kan worden gemaakt van de website. Omstandigheden die het gebruik van de website kunnen verhinderen zijn onder meer storingen in de verbinding met internet, storingen in netwerken van telecomaanbieders of andere storingen die het gebruik van de website onmogelijk maken. Janskes sluit iedere aansprakelijkheid als gevolg van het niet of niet correct beschikbaar zijn van de website van Janskes

Informatie

Alle informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Typefouten en fouten als gevolg van technische onvolkomendheden op deze website zijn voorbehouden.
TOG waarden zijn een richtlijn, geen keiharde regel.
Janskes aanvaardt hiervoor derhalve geen aansprakelijkheid.

Toepasselijk recht

Op elke overeenkomst tussen jou en Janskes is Nederlands recht van toepassing. Door het bezoeken van onze website en het gebruiken van de faciliteiten geef je aan hiermee akkoord te gaan. Nederlands recht is van toepassing op deze voorwaarden voor gebruik en op enig dispuut tussen jou en Janskes.

© 2022 - 2024 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel