Over Janskes

Janskes is een onderdeel van Liebo.

In 1990 zijn mijn ouders begonnen met het confectioneren van wollen dekbedden en hebben veel klanten aan zich gebonden vooral door mond tot mond reclame. In 2005 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn ouders en ben ik naast de wollen dekbedden en bijbehorend linnengoed begonnen met de verkoop van schapenvacht pantoffels en aanverwante artikelen. Dit resulteerde in de webshop www.liebo.nl, waar ik met liefde en enthousiasme elke dag mee bezig ben. De liefde voor schapen en wol komt waarschijnlijk voort uit het feit dat mijn grootvader herder was in het mooie Odiliapeel.

Maar mijn grote passie is toch wel het maken van kleding en dan voornamelijk het maken van speciale babykleding. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om bijvoorbeeld babykleding te vinden voor een baby met een heupdysplasie. Dus ik ben begonnen met het maken voor kleding die draagbaar is met een spreidbroekje, gipsbroek en pavlik. Ook hoorde ik dat er niet veel prematuur, dysmatuur of couveuse babykleertjes verkrijgbaar zijn. Deze moeten aan speciale eisen voldoen en heb me daarin verdiept. Mooie stofjes uitzoeken en dan iets maken waar je iemand blij mee kunt maken dat zijn twee vliegen in een klap.

Helaas loopt niet elke zwangerschap goed af en voor deze sterrenkindjes kun je onze premature en dysmature kleertjes ook gebruiken. Daarnaast maak ik ook wikkeldoeken om je kindje in op te baren.

Waarschijnlijk blijft het niet alleen bij deze speciale babykleding want ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen, nieuwe items en of iets beter kan. Ik ben een perfectionist en draag dat ook graag uit.

En zo is Janskes geboren, een verkleining van mijn achternaam.

Ik vind het belangrijk om kwaliteit en een goede service te bieden en doe mijn best uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen.

© 2022 - 2024 Janskes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel